Welkom op onze website

PAPPENS WIJNEN CAVAVINS
Import en distributie van verschillende alcoholische dranken in elke prijsklasse.

Ons gamma is zeer uitgebreid. Wij zijn gespecialiseerd in Franse, Spaanse en Italiaanse wijnen, huis- en merkchampagnes, aperitieven en alle soorten geschenkartikelen. Wij verdelen ook verschillende soorten sterke dranken zoals cognacs ,whisky’s, armagnacs, grappa’s, jenevers, calvado’s, …enz. Tot onze klanten behoren zowel particulieren, horeca, bedrijven en cavisten.

CAVAVINS is een speciaalzaak gelegen in het hartje van De Pinte waar men kan aankopen per fles of per verpakking telkens met bijhorende kwantumkorting. Voor uw recepties zijn steeds glazen gratis in bruikleen en niet geopende flessen worden teruggenomen. In onze winkel kan men ook alle tabakswaren aanschaffen, ook Cubaanse sigaren.

PAPPENS WIJNEN is een groothandel met rechtstreekse import. Daardoor kunnen we zeer scherpe prijzen hanteren voor relatiegeschenken en grote aankopen eventueel met gepersionaliseerde flessen of cadeau artikelen. Voor grote events kunnen we ook voorzien in glazen en toebehoren op bestemming geleverd.

EVENTS Onze speciaalzaak organiseert twee-jaarlijks een degustatie. Daar kan u in een aangenaam kader vele wijnen in diverse prijsklasses degusteren.
Wil u via deze weg geinformeerd worden, kan u hier inschrijven om uw uitnodiging te ontvangen.
Email : info@pappenswijnen.be

Kom gerust eens langs in onze gezellige winkel en maak kennis met ons ruim aanbod.
Wij zorgen voor een aangename en professionele ontvangst.

 

      Nieuws & Promoties

Promotie:

Cava Canals & Domingo
Heerlijke droge Cava voor aperitief

>> Lees meer

 

Wijnpakketten:

Degustatiepakket:

- Doos 6 flessen aperitief aan 95 euro
- Doos 6 flessen witte wijn aan 49 euro
- Doos 12 flessen rode wijn aan 95 euro
- Doos 12 flessen r&w aan 159 euro

>> Lees meer

 
         
Design: Ramone.be